MENESTYSTARINAT

VALMENNUS 3KK

” Pitkän matkan ollaan tultu siitä mistä aloitettiin ja matka jatkuu. Fitness & Health valmennus on onnistunut siinä, mitä olen itse yrittänyt saavuttaa monta kertaa tuloksetta! Suosittelen! ”

VALMENNUS 3KK

” Todella lyhyessä ajassa on tapahtunut jo isoja muutoksia! En ole kohdannut vastaavanlaista valmennus konseptia kun mitä Fitness & Health tarjoaa! Jokainen terveyden osa-alue katsotaan tavoitteita tukevaksi ja tulokset ovat sen mukaiset! KIITOS F&H ”

VALMENNUS 3KK

” Nyt Fitness & Health:in kanssa 3kk treenattu ja Tomas todella ottaa kyllä jokaisen asiakkaan yksilönä valmennukseen. Treeniohjelmat ovat olleet just omia tavotteita tukevia ja aina muokataan kokonaisuutta tarpeen mukaan, jotta siitä tulee toimiva. Täällä otetaan kyllä kaikki kiukuttelut koko rahan edestä myös vastaa ja jaksaa tsemppaa sekä tukee jos ite meinaa väsähtää! Kiitos F&H! 🙂 ”

VALMENNUS 3KK

” Hyvää yksilöllistä valmennusta! Huomioidaan kaikki asiakkaan tavoitteet ja myös muu elämä, että tavoitteet toteutetaan ilman että muu elämä kärsii. Valmentaja on aidosti kiinnostunut etenemisestä eikä vaan tapaamisten yhteydessä ja tukea saa aina kellonajasta riippumatta. ”

VALMENNUS 3KK

” Ihan paras ja ammattitaitoinen valmentaja! Salille on aina kiva mennä ja treenien jälkeen on niin huippu fiilis. Fitness & Health on ylivoimaisesti paras sijoitus, jonka olen moneen vuoteen tehnyt! OLETTE HUIPPUJA! ”

VALMENNUS 3KK

” 5/5 ! Muutamisen viikkoa treenannut Tomaksen kanssa ja itseni lisäksi myös kaverini ovat jo huomanneet treenin tuottaneen tulosta! Tulos ei kuitenkaan ole vain fyysinen, vaan oloni on myös henkisesti täysin uudella tasolla! Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille! ”

VALMENNUS 3KK

” Todella vahvat suositukset! Valmentajan ammattitaito on huippu tasoa ja asiakkaiden tulokset ovat sen mukaisia. Iso kiitos Fitness and Health! ”

VALMENNUS 3KK

” Aivan huikeeta ollut! Asiantuntevaa ja laadukasta valmennusta 🙂 Ennenkaikkea se on ollut huippua kun valmentajalla on selvä halu saada asiakkaan tavoitteet mahdollistettua! Näissä käsissä on tullut lyhyessä ajassa huomattavia tuloksia ”

VALMENNUS 3KK

” Aivan upea valmentaja! Todella osaava ja kannustava! Henkinen valmennus on ollut iso osa meidän yhteistyötä jota itse pidän erittäin tärkeänä osana pidemmän ajan valmennussuhdetta. 5/5 ”

VALMENNUS 3KK

” En ole suomessa aikaisemmin kohdannut yhtä perusteellista ja kokonaisvaltaista valmennusta kun Fitness & Health. 3kk valmennusta takana ja tulokset puhuvat puolestaan. ERITTÄIN isot suositukset! ”

VALMENNUS 3KK

” Suosittelen vahvasti! Lähtökohdista ja tavoitteista riippumatta vastaukset löytyy Fitness and Health:ilta! 10+ ”

VALMENNUS 3KK

” Aivan mahtava fiilis näin 3kk jälkeen! Töitä tehty enemmän kuin tosissaan myös valmentajan puolelta! Itse en vaihtaisi hetkeäkään pois tästä valmennuksesta! ”

VALMENNUS 3KK

” Ehottomasti suositukset! Kovia treenejä ja Tomas on erittäin asiallinen ja osaava valmentaja! Tunsin heti alusta lähtien kuuluvani porukkaan ja tuloksia tulee huomattavasti paremmin kuin yksin treenatessa! Matka jatkuu! ”

VALMENNUS 3KK

” Valmennusta asian tuntemuksella ja räätälöidysti. Ruokavaliot ja treeniohjelmat todella hyvin räätälöity asiakkaalle. Halusin rankat treenit sen olen saanut ja tavoitteeseen tulen pääsemään helposti. Kaikki toimii niinkuin on luvannut. Suosittelen! ”

VALMENNUS 3KK

” Tomas on vaativa ja asiantunteva koutsi, joka puskee projektia kovaa vauhtia eteenpäin. Käsittelee jokaista yksilönä ja sen huomaa kyllä tuloksista!🤙🏼24h tavoitettavuus on myös loistava asia. 5/5 ”

VALMENNUS 6KK

” Fitness & Health on muuttanut elämäni täysin!! En ikinä olisi voinut uskoa, että oikeesti pääsisin unelmieni kuntoon. Voin paremmin kuin koskaan ja työkalut, jotka olen saanut valmennuksesta tulen hyödyntämään loppuelämän! Valtavan suuri kiitos koko Fitness & Health valmennustiimille!❤️ ”

VALMENNUS 6KK

” Luulin että olen ennen tehnyt liikkeet oikein ja oikealla intensiteetillä. Enpä ollutkaan… Kiitos teille! ”

VALMENNUS 12KK

” Uskomattomat 11 viikkoa takana! Hurjimmasta vaakalukemasta ollaan päästy 12kg alaspäin. Pääsiäiseen mennessä asetettu tavoite toteutui 100g tarkkuudella.
Ruokavalio osui erinomaisella ammattitaidolla juuri oikeaan ja omaa harjoittelutahtia tukevat kovat yhteisharjoitukset ovat auttaneet pitämään motivaation korkealla. Todella isot suositukset! ”

VALMENNUS 12KK

” Matka kohti pysyvää muutosta on todella hyvässä vauhdissa. Nappiin osunut jokainen valmennuksen osa-alue ja tämä lisää vaan motivaatiota entisestään! Valmennuksen laatu parasta A-luokkaa! ”

VALMENNUS 12KK

” Parasta valmennuksessa on ehdottomasti ollut ulkoisen muutoksen lisäksi henkinen kasvu! Ne kerrat, joissa usko omaan pystymiseen on ollut vaakalaudalla, ovat osoittauneet parhaiksi treeneiksi. Suosittelen kaikille! ”

VALMENNUS 12KK

” Valmennus sujunut alusta lähtien loistavasti. Näkyvää tulosta tullut omasta mielestä nopeassa ajassa! Iso suositus täältä! ”

VALMENNUS 12KK

” Asiakkaiden tulokset puhuvat puolestaan. Erinomainen ammattitaito ja huumori yhdistettynä ei voi epäonnistua! ”

VALMENNUS 12KK

” Raskausajan verran Fitness & Health kokonaisvaltaisessa valmennuksessa ollut, näin siinä saattaa käydä: atleetti puskee itsensä esille! Suuret kiitokset Tomas, ei tää yksin olis onnistunut!!! ”

VALMENNUS 12KK

” Taatusti yksilöllistä valmennusta henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan 5/5! ”

KEHONPAINOTREENIT, JOTKA OIKEASTI TUOTTAVAT TULOSTA.

Tämä opas sisältää 30 päivälle harjoitusohjelmat, jotka suoritetaan täysin ILMAN SALIA. Jokainen erillinen ohjelma on suunniteltu pitämään sykettä korkealla ja polttamaan rasvaa. Ohjelmassa on erikseen määritelty lepopäivät, aerobiseen harjoitteluun painoittuvat päivät ja yoga päivät, jotka tukevat kehon ja mielen palautumista. Vihdoinkin, se että salille ei pääse ei käy enää tekosyyksi olla saavuttamatta tuloksia!