Usein kysytyt kysymykset

Ei tarvitse. Teemme lukuisien kuntokeskuksien kanssa yhteistyötä ympäri pääkaupunkiseutua. Valmentajamme tekevät mielellään valmennukset siellä, missä itse olet tottunut harjoittelemaan. Ratkaisut löytyy aina! Ota yhteyttä, niin katsotaan tilannettasi tarkemmin.

Suurin asia, jonka asiakkaat ovat sanoneen syyksi liikuntaharrastuksen vähyyteen, on ajan puute. Työkuormitus, perheen kanssa oleskelu, arjen menot… kaikki ovat hyvin perusteltuja syitä miksi liikkumiselle on vaikeeta löytää aikaa. Kaikilla on kuitenkin saman verran aikaa kellossa. Tärkeintä on priorisoida liikkuminen. 30 minuutin liikuntatuokio päivässä riittää ylläpitämään terveyttä ja työkykykä. Jos ei salille asti kerkee, niin aina pystyy kotona toteuttamaan oman kehonpainolla tehtävä treeni.

Jokaisen tavoite ja lähtökohta on erilainen. Valmentajamme osaavat neuvoa sinua valitsemaan juuri sopivan valmennuspaketin, josta on eniten hyötyä Sinulle. Varaa itsellesi maksuton neuvonta-aika valmentajan kanssa, niin pääset valitsemaan itsellesi kaikista parhaan vaihtoehdon.

Ilman muuta! Maailmasta löytyy vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja liikkumiselle, josta jokaiselle löytyy mieluisin! Tärkeintä on kuitenkin löytää omassa arjessa liikkumiselle rytmin, jotta se pysyisi säännöllisenä. Tärkeetä on päästä omalta mukavuusalueelta pois säännöllisin väliajoin. Lihaskuntoharjoittelua olisi hyvä harrastaa pari kertaa viikossa, jonka toteuttaminen on mahdollista myös kotona. Suunnittelemma myös kotitreeniohjelmia asiakkaille, jotka harjoittelevat mielummin kotona.

On mahdollista. Kaikista yleisin toivomus asiakkailtamme on pudottaa omaa rasvaprosenttia ja samanaikaisesti kasvattaa lihasta. Oikeaoppisilla ravintoneuvoilla, tehokkaalla harjoitussuunnitelmalla ja johdonmukaisella treenaamisella tavoitteen toteutus on taattu!

Jokainen liikuntasuunnitelma, jonka valmentajamme laatii, ovat henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti suunniteltu juuri teille. Jokainen ohjelma tukee ja edistää Sinun omia tavoitteita, jotka olet asettanut valmentajasi kanssa itsellesi. Yksilövalmennuksessa valmentajasi muokkaa ja päivittää ohjelmat säännöllisesti tarpeiden mukaisesti.